Over dit blog

Dit blog is voor updates van Blauw Tilburg. Meer informatie staat op onze website: BLAUWTILBURG.NL

woensdag 22 juni 2016

Blauw Tilburg kunstwerk 3 met Montessoribasisschool de Elzen


Dinsdag 21 juni was Blauw Tilburg te gast bij Montessoribasisschool de Elzen voor een creatieve workshop. Met leerlingen maakten zij onderdelen voor het derde kunstwerk.   Door: Suze van Dijk


Door het weer kon de wokshop niet plaatsvinden op de Stadscamping zoals gepland. Groep 5 en 6 van de Montessoribasisschool De Elzen zijn de middag met diverse materialen creatief aan de slag gegaan met het maken van voorwerpen voor kunstwerk 3. Zij Met de ontwerptekening van De nieuwste school, ontwerp 3 zijn de kinderen aan de gang gegaan.
Elk groepje is met een ander deel bezig geweest. Eén groepje werkte met voorwerpen die ze versierden met textiel. Een ander groepje werkte aan een waterverdeler met emmer, kleding en vergiet. Een derde groepje maakte van gaas bootjes. En het laatste groepje versierde de blauwslotenzwerfjurk.
Er zijn veel mooie creaties uitgekomen die je allemaal terug kunt zien in het kunstwerk.
Op 23 juni gaan andere groepen aan de slag met de basis voor het kunstwerk op de Stadscamping Tilburg.

Kunstwerk 3 mee afmaken tot 17 juli
Kunstwerk 3 plaatsen we op 23 juni met Montessoribasisschool De Elzen op de Stadscamping Tilburg. Tot 17 juli (dus ook tijdens de Buurtcamping) kun je het verder mee af maken. Vanaf 27 juni is er een blauwslootfietsroute waar je langs alle 3 de kunstwerken gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten